top of page
Servering af første kursus

BESØG SKØNNE AARHUS

Oplev de mange spændende steder som Aarhus byder på. Rig mulighed for både shopping og kultur

Sommerferie ved Århus fra 699,-

Sommerferieophold i hele juli og august med rabat.

Det hele er med i pakken: 3 retters aftenmenu inklusive øl, vand og vin under middagen - og selvfølgelig kaffe til desserten. Overnatning og morgenmad med friskbagt brød er også med.

Sæt kurs mod et sommerparadis på Hotel Nilles Kro i Sabro ved Aarhus, hvor dansk hygge møder enestående komfort og service. Vores idylliske kro, dybt forankret i tradition og charme, byder dig velkommen til en uforglemmelig sommerferie i hjertet af Jylland. Oplev den perfekte blanding af afslapning og eventyr, som kun Hotel Nilles Kro kan tilbyde.

Nyd vores hyggelige og velindrettede værelser, der danner den perfekte ramme om din sommerferie. Vores kro ligger ideelt placeret, så du nemt kan udforske alt det, Aarhus har at byde på - fra den pulserende kulturscene til historiske seværdigheder og moderne attraktioner. Tag en tur til Den Gamle By for en rejse tilbage i tiden, eller lad dig fortrylle af kunsten på ARoS Aarhus Kunstmuseum. For naturelskere byder Marselisborgskovene og kystlinjen ved Aarhus på uendelige muligheder for vandreture og afslapning ved vandet.

 

På Hotel Nilles Kro forstår vi vigtigheden af god mad, og vores restaurant sørger for kulinariske oplevelser, der gør din sommerferie perfekt. Lad dig forkæle med lokale råvarer og sæsonens bedste smage.

Drikkevarer er inkluderet i vores sommertilbud - så I skal bare slå jer løs!

Vi er dedikerede til at gøre din sommerferie så behagelig og mindeværdig som mulig. Uanset om du søger en romantisk getaway, en familieferie eller en solo-rejse for at genopdage din indre ro, er Hotel Nilles Kro det perfekte udgangspunkt.

 

Book dit sommerophold i dag, og lad os byde dig velkommen til en verden af dansk gæstfrihed og uforglemmelige oplevelser i Aarhus.

Klik ovenfor på BOOK for at bestille din sommerferie.

Anchor 1

Miniferie - weekend - ferie - billigt og lækkert fra 399 kr.

Bemærk at ved flere døgns ophold med rabat er der kun slutrengøring.

bottom of page